La Raíz presentarà el seu nou disc el 22 de març a la Sala Noise

‘Así en el Cielo como en la Selva’, cinquè disc dels de Gandia es presentarà el proper 22 de març a la Sala Noise de València. El llançament del disc està previst per a principis de març. 

La Raíz, un dels grups valencians que més ha crescut els darrers anys, ha escollit la Sala Noise de València (antiga Mirror, Roxy) per a presentar el cinquè treball de la banda, que porta per títol ‘Así en el Cielo como en la Selva’. Després del gran èxit de “Guerra al silencio” (2009) i sobretot de “El lado de los rebeldes” (2011) els de la Safor afronten el repte de traure un nou disc que els confirme com un dels grups més consolidats del panorama valencià. La seua legió de seguidors ja està esperant, com qui espera un gran regal.
Ja sabem alguns detalls del disc que hem pogut esbrinar a partir de la sèrie de videos que La Raíz han anat muntant a la xarxa (al final de l’article teniu l’últim), i així hem pogut seguir el procés de gravació de ‘Así en el Cielo como en la Selva’. En l’apartat gràfic hem pogut vore com el verd és el nou color protagonista de la imatge del grup, i ens fa fer-nos una idea de la línia estètica que seguirà l’artwork de l’àlbum. 

Al concert de presentació del dia 22 de març estaran acompanyats pels locals Funkiwi’s, una banda que ja vam voler destacar a la Llista de desembre i en la qual confien La Raíz per escalfar l’ambient de la nit amb els seus ritmes funk i la força del seu directe. Les entrades tenen un preu de 7€ anticipada i 9€ a taquilla. Els punts de venda on es podran adquirir són el Pub Brujas  i l’Urban Shop del CC Plaza Mayor a la Platja de Gandia i el CS Bar Terra al barri de Benimaclet de València. També es poden comprar per Internet a www.marearockticket.com. La cita, recordeu, és a la Sala Noise de València a les 21.30h del proper 22 de març.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €