Sol de Invierno, websèrie sobre La Marina Alta dels creadors de L’Alqueria Blanca

Sol de Invierno

Què faries si heretares una casa en un lloc desconegut? Què faries si de sobte la teua vida pegara un gir de 180º amb el què no comptaves? Això és el que li passa a la nostra protagonista, Margaret, qui de la nit al matí canvia la seua caòtica vida a Londres pels carrers de Parcent. La acompanyen Cathy, Sento i l’ombra de Susan, una dona els records de la qual estan plens de misteri.

Sol de Invierno és una jove productora de la Marina Alta. La formen creadors responsables de diferents programes de Canal 9 com ara L’Alqueria Blanca o Gormandia. També han creat contingut per a TVE o Antena 3.

Amb la premisa “Ens volien expulsar, però alguns ens resistim a abandonar el paradís” enceten un nou projecte de promoció i posada en valor de La Marina Alta amb la destacable producció d’una websèrie amb la que pretenen donar a conèixer la comarca i el mediterrani tant dins com fora de l’estat espanyol. No es perdeu el primer teaser que vos adjuntem ací baix amb banda sonora de Senior i El Cor Brutal.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €