Orxata llança el K7 del 3.0 i anuncia Gira Europea

orxata-k7A estes altures tot el món té clar que Orxata no és una banda convencional. El 2012 llançaren el seu tercer disc ‘3.0’ i l’any passat l’EP ‘3.1’, confirmant-se com uns dels grans de la música valenciana, tant per experimentació musical i lírica, com per la conquesta de nous públics que han format vertaderes hordes als seus concerts. Ara, després d’un paronet de poc més de dos mesos, tornen a la càrrega amb novetats.

Els seus verkamistes van anar rebent les últimes setmanes, després de retrassos i més retrassos, els seus K7’s, inclosos a les recompenses de Verkami, amb el qual Orxata va finançar el seu tercer àlbum. Ara han anunciat que posen a la venda una tirada molt xicoteta d’aquests cassettes digitals, un format totalment novedós. Els podeu trobar a la botiga online a la seua web, i tenen un preu de 25€. Un K7 digital és un reproductor MP3 en forma de caset que té incorporada una targeta de memòria SD i que compta amb un dispositiu magnètic que el fa compatible amb els reproductors de caset clàssics. A més ve acompanyat d’un comandament a distància.

Nova gira europea

Però el K7 no és l’única novetat que ens porten els Orxata. La seua promotora, Pro21 Cultural ha anunciat la nova gira de la banda valenciana. Es tracta d’un tour europeu amb el que visitaran França, Alemany i Bèlgica entre els mesos de febrer i març. De moment han  confirmat les següents dates:

27 de febrer. Marsella. França

28 de febrer. Dijon. França

1 de març. Lyon. França

4 de març. Mainz. Alemanya

6 de març. Berlin. Alemanya

7 de març. Hamburg. Alemanya

8 de març. Lieja. Bèlgica

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €