Combo Calada, Los de Marras i més al 2n Carotxe Rock

Combo Calada II Carotxe RockA Teresa de Cofrentes aquest cap de setmana tindrà lloc el segon Carotxe Rock. Tot un esdeveniment per a aquest xicotet poble de la Vall de Cofrents de tan sols 620 habitants.

En aquesta edició al Carotxe Rock actuaran Los de Marras que estan fent la gira presentació del seu nou disc “Surrealismo“. Els acompanyaran, també amb nou disc, Combo Calada des d’Almansa, i Novus Ordo des de València. Tancaran el cartell, Traspotin i la Boletobanda i l’Orkesta Paraiso amb les seues versions dels millors temes punk i rock. Mentre que Dj Viktor amenitzarà l’espera.

L’entrada és gratuïta i hi haurà zona d’acampada. Cap de setmana ideal a l’interior de València! Vos deixem amb el nou videoclip de Combo CaladaEn el hoyo” que ha servit també de single avançament.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €