La Bebe més madura i íntima visita el Festival de Xàtiva

Bebe visita el Festival de Xàtiva

Bebe és una de les cantants espanyoles de música popular més importants de la última dècada. Una fama que s’ha guanyat gràcies a l’èxit internacional de cançons com ‘Malo’ o ‘Ella’. El proper dissabte 16 de juliol protagonitzarà el tercer concert del XIX Festival Internacional Nits al Castell de Xàtiva, presentant el seu últim treball “Cambio de piel“. Amb aquest darrer disc, produït per Carlos Jean, Bebe ens mostra la seua cara més madura y personal. Un àlbum ple de llum, que l’artista confessa estar alimentada per la seua maternitat.

Així, el directe que oferirà Bebe a les Nits al Castell ens permetrà palpar els canvis en l’artista. Més segura i il·lusionada, més atrevida amb la veu, i amb 15 anys de carrera a les esquenes. L’espectacle no pot deixar d’incloure les cançons que han fet coneguda a la cantautora extremenya. ‘Siempre me quedará’ i ‘Me fuí’, entre d’altres ja citades, faran vibrar el públic. Tampoc faltaran les referències a l’actualitat i a l’empoderament de les dones, qüestió amb la que Bebe sempre s’ha mostrat molt implicada.

Les últimes entrades encara estan a la venda a la Casa de la Joventut o a www.instanticket.com, amb un preu de 15 euros. El festival sobrepassa el seu equador després de dos reeixides primeres nits amb Marlango i Toni Albà, i amb les entrades exhaurides per al concert de cloenda de José Mercé (23 de juliol).

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €