Els valencians inunden el cartell del Bioritme 2016

Bioritme 2016

La quarta edició del festival Bioritme proposa una trobada al voltant de l’economia sostenible, l’alimentació ecològica, l’activisme social i la música. Enguany el Bioritme destaca per la massiva presència de grups valencians. Coincidiran al Festival de Vilanova de Sau Aspencat, Auxili, Mafalda, Atupa, Vadebo i Smoking Souls. Que compartiran escenari amb molts coneguts com Buhos, Green Valley, Talco, Dakidarria, Animal, Vendetta, Els Catarres, Itaca Band, Pirat’s Sound Sistema o Doctor Prats.

A més durant les quatre jornades en què la música juga el paper principal, també ens podrem sorprendre amb espectacles de teatre, dansa i circ. És el cas de les experiències especials que ens oferiran la gent de Manos de Fuego, amb la seva combinació de malabars, dansa, llum i foc, la Gemma i la Núria, quan s’enfilin a les seves teles acrobàtiques, Oxitoxica, que presenta la seva reivindicativa, potent i impactant performance, o Nefershu Lotus Company, amb un treball de dansa compartida molt sensible.

Molt més que un esdeveniment musical, BioRitme Festival se celebrarà els dies 25, 26, 27 i 28 d’agost a l’espectacular pantà de Sau (Vilanova de Sau, Osona), el mateix espai que l’estiu passat ja va acollir aquest esdeveniment de filosofia especial i aposta ferma pel compromís i la qualitat. Amb la natura com a escenari, el darrer cap de setmana d’agost. Compra’t la teua entrada per 59€ des de la seua web.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €