Veles e Vents el concert amb ritmes valencians

concert veles e vents

Aquest esdeveniment anomenat Veles e Vents et convida a que cada dijous d’estiu gaudisques dels millors concerts de diferents grups valencians.

Aquest estiu no tens excusa per a poder divertir-te escoltant els concerts “Dijous al Veles” de la sala Amstel Art a les Veles e Vents amb les ofertes de cap de setmana amb Expedia.es. Des del 28 de juliol fins el 1 de setembre tots els dijous podràs delectar-te amb les millors actuacions de grups valencians que comprenen tot tipus d’estils folk, jazz, cançons d’autor, rock, psicodèlica i pop.

Naima Jazz Trío va ser l’encarregat d’obrir l’esdeveniment el dia 28. El grup està considerat com un dels més atractius en el món del jazz europeu emergent, a més, el grup ha sigut fitxat per el segell Cuneiform Records.

El dia 4 d’agost, actuarà el grup El Ser Humano conegut per les seues característiques pop i ha rebut bones crítiques de RockdeLux i Ruta66.

El dia 11 tocarà Gilbertástico, que presentarà el seu nou projecte anomenat “14-18, Capítulo Primero: Gavrilo“, inspirat en la Primera Guerra Mundial, mostrarà per primera vegada l’“ElectrÓpera-rock” on es combinen instruments digitals amb reals.

El día 18 un altre dels participants, Manolo Tarancón, presentarà el seu nou projecte anomenat Historias Mínimas, segons els crítics un dels millors discs que ha sortit des del 2008. Aquest disc conta amb col·laboracions de músics com Xoel López, Mikel Erentxun i Fabián.

El grup Badlands, amb influencies del country i del bluegrass actuarà el dia 25 d’agost a la sala Amstel Art presentant el seu tercer EP: Howl. Aquest grup en el 2015 van guanyar el concurs Sona La Dipu i han participat en esdeveniment musicals como el Primavera Sound, Festival de les Arts o el Low Festival.

El “Dijous al Veles” acabarà el pròxim 1 de setembre amb la doble sessió de Nanga Parbat i Chico Benzol, la seua música parteix de l’estil folk nord-americà arribant a sons introspectius i ambientals.

Els concerts comencen a les 20.00 hores, però l’obertura de portes es a les 19.30h amb accés gratuït. Pots descarregar-te una invitació amb promoció 2×1 en la consumició inicial i durant les dos primeres hores podràs aparcar gratis en el pàrquing de l’edifici.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €