Joselex, el youtuber amant del Call of Duty

joselex

Youtuber i gamer, un tòpic. Joselex és el canal de Youtube de José, un jove adolescent de València. Este jove començà a Youtube a finals de 2012 per avorriment i perquè li agradaven els videojocs. S’inicià amb tutorials de Minecraf (i una veu de més menut) i Call of Duty, el seu videojoc favorit en el qual porta jugant des dels 7 anys. El primer youtuber a qui es subscrigué fou Willyrex, i a partir d’ahí s’inspirà i es va unir a la xarxa de vídeos.

Malgrat la seua de Joselex, als seus vídeos demostra una seguretat poc esperada en un adolescent. Un tema recurrent al seu canal és sobre com guanyar-se la vida com a youtuber. També s’ha atrevit a fer vídeos on mostra i contesta els comentaris dels haters, els quals se’ls prén amb molt de sentit de l’humor.

Els Vlogs, vídeos sobre el seu dia a dia o la seua vida personal, són també matèria primera de d’este youtuber de València, clar exemple és ‘Un dia en la playa‘. Siga quina siga la temàtica i contingut del vídeo, sempre fa la seua salutació comodí amb un senzill “Buenas gente!!”. El vídeo del seu canal que més reproducions ha aconseguit no és precisament on ell juga al Call of Duty, sinó una edició de vídeos variats amb música electrònica.

Un dels seus objectius de Joselex és deixar de banda el seu joc favorit per a fer continguts a Youtube. No vol ser “un més” ni una còpia de cap altre youtuber. Ara es troba en punt de canvi pel que fa al seu perfil, prefereix que l’identifiquen per un tret diferent a la resta. Moltes vegades s’ha plantejat deixar de banda i variar el contingut el seu canal pel temps que li ocupa i no ha dubtat en explicar-ho de forma clara als seus subscriptors.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €