‘La Vida Moderna’, de la ràdio a La Rambleta

la-vida-moderna

De la vida actual a la ràdio, de la ràdio als escenaris. El 30 de setembre i l’1 d’octubre el show humorístic La vida moderna tindrà lloc a l’espai de cultura contemporània La Rambleta, cap a les 20:30h de la vesprada (entrades). L’obra és a tres, a càrrec dels humoristes de renom nacional Ignatius (La Hora Chanante), David Broncano (Oh My LoL) i Quequé (El club de la comedia).

L’origen del show és la ràdio, en concret, d’una secció de dilluns a dijous del programa nocturn Oh My LoL, a la Cadena SER. Ideat en un principi per a cobrir vacances en les hores estivals de les estrelles de la SER s’ha traslladat a un altre canal, el del directe i els entaulats. La matèria primera del show? La vida de hui, la part més absurda de l’actualitat, el sensesentit del segle XXI fet humor. Ací unes bestretes.

Pel que fa als humoristes del show, David Broncano és un galleg de 30 anys afincat a Madrid. Tot i estudiar informàtica i publicitat, ha dedicat els seus esforços al món de l’humor, la televisió i la ràdio. En actiu des del 2008, el podem vore a programes com Late Motiv de Buenafuente, Vodafone Yu a Los 40 Principales i presenta Loco Mundo al canal de pagament de Movistar+, #Cero.

El tenerifenc Ignatius, 43 anys, és periodista de formació i còmic de vocació. Ha treballat també de guionista per a la pel·lícula d’Àlex de la Iglesia, Mi gran noche (2015), i és més conegut per les seues actuacions en La Hora Chanante, Muchachada Nui o Museo Coconut.

El còmic Quequé, natural de Salamanca, és un veterà de l’humor en la ràdio i ha col·laborat en emissores com Cadena 100 i Cadena Dial. En televisió ha participat a formats com Noche Hache, El Club de la Comedia, Corriente Alterna o La Noche… con Fuentes y Cía.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €