L’actriu Rebeca Valls fa #LaLlista de Setembre

Tornem amb força de les vacances a la Tresdeu. Vos presentem la nova encarregada de fer #LaLlista d’aquest mes. Ella és Rebeca Valls, coneguda actriu valenciana que l’haureu pogut veure en papers en la xicoteta pantalla: “Autoindefinits“, “Socarrats” o “Senyor Retor” en Canal 9. O en aparicions en la televisió estatal a “Cuéntame“, “Aqui No Hay Quien Viva” o “Amar Tiempos Revueltos“. Actualment Rebeca Valls està fent teatre amb el qual ha aconseguit el premi a millor actriu de l’AAPV i el premi de la Cartelera Túria.

  1. Silvia Perez cruz, Javier Colina i Albert Sanz – En la imaginación. Silvia té la millor veu de totes.. és una gran dona. I a més, en este disc, li acompanya el contrabaix de Javier Colina i al piano el gran Albert Sanz, que és valencià i fill de Mamen García una gran cantant a la que estime molt.
  2. Ray Charles – Hit the road Jack. Va ser la cançó d’un viatge que vaig fer amb les meues amigues. Només escoltarla em pose a ballar.
  3. Radiohead – Creep. Un clàssic per a tancar els ulls i deixar-se portar.
  4. Lori Meyers – Mi realidad. Els Lori sempre són una bona opció per a anar de concert amb els amics!
  5. La Bien Querida – 9.6. Amb esta cançó va començar la meua história d’amor… Sempre vaig a vore els seus concerts amb ell.
  6. Zahara – Del invierno. Una gran veu del indie pop, personal i amb molt de talent. Per a ballar està molt bé “Caída Libre” també i té coreografía i tot!
  7. Lou Reed – Perfect day. Un altre clàssic per a deixar-se portar…
  8. Paolo Nuttini – No Other Way. Este cantant té una veu profunda, personal i madura des que era jove. Escoltar-lo és una meravella.
  9. Cake – Perhaps. Un grup amb molta personalitat que fa versions molt divertides. Ideal per a ballar.
  10. Pep Mirambell – La Costa Blanca. Un jove cantautor Alacantí al que li desitje que tinga molt de futur.. A més, també canta en Valencià.
  11. Damien Rice – 9 Crimes. He passat molt de temps escoltant les seues cançons.. Tenen la capacitat de traslladar-me a un altre temps.
  12. Ñeku – Los lazos de la traición (Sube en el coche mi amor). És un grup valencià on el meu amic David Jover toca la batería i que espere que continuen els seus èxits.
  13. Anthony And The Johnsons – You are my sister. Un gran cantant, amb una història peculiar, que sembla que tinga diverses veus al mateix temps i al que mai he vist en directe.. i, la veritat, em faria molta ilusió. Escoltar.lo és un vertader goig. Un viatge.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €