Estrenem dos cançons del nou disc d’Atlàntic

atlàntic 1976 moonflowerHui vos parlem de la banda de pop Atlàntic amb la que estrenem 2 cançons del seu nou disc ‘1976‘. Es tracta del primer disc de la banda alter-ego de la coneguda Moonflower. Estan decidits a treure l’àlbum en format de vinil a color amb dissenys exclusius que ha realitzat la il·lustradora Ada Deu.

Com dèiem abans el debut porta per nom ‘1976‘ i compta amb 11 cançons, de les quals dues són en valencià, les que a continuació podreu sentir. Un disc de pop en majúscules en el qual segur que acabaràs tararejant més d’una tornada.

Atlàntic està en la recta final del seu crowfunding. Si vols ajudar-los a aconseguir el seu propòsit passa’t pel Verkami i recolza’ls, els queden només 5 dies per fer-ho realitat! I si el que vols és veure’ls en directe estaran el proper dissabte a La Rambleta en la primera semifinal del concurs Vinilo Valencia. Un concert familiar/matiner, a les 12 del migdia, compartint escenari amb Samuel Reina. Vos deixem amb “Blava” i “Júlia“.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €