Near the Trees, el canal de Youtube de la suecana Ada Bubblegum

near-the-trees

Near the Trees és el canal de Youtube de la jove de 24 anys coneguda com Ada Bubblegum (Sueca, Ribera Baixa). Amb 2 anys de vida, el seu compte té més de 23 mil seguidors. La qualitat d’edició dels vídeos del seu canal és manifesta per la formació de la youtuber de Sueca. Ada Bubblegum ha estudiat disseny gràfic a la universitat ESAT de València perquè li agradava, explica, “el seu sistema educatiu basat en l’anglès”.

Al seu canal s’hi troben sobretot vídeos sobre els llocs on viatja, quins productes tecnològics i d’estètica fa servir, Vlogs de sessions de fotos o esdeveniments on assisteix. Tot i que no té una salutació caracterítistica, un dels afegitons que sempre repeteix, tant a les seus xarxes socials com a Youtube és “cosas natzis”. Youtube no és la seua única plataforma d’expressió. A banda de videobloguera, Ada Bubblegum té el seu propi blog on escriu sobre vídeos i llibres que ha llegit, publica les seues fotografies i curiositats personals.

En preguntar-li sobre youtubers que segueix, Ada Bubblegum es declara fan d’ El Renao, també de Sueca: “seguisc a El Renao amb molt d’orgull, el vaig descobrir quan va fer una review d’un vídeo que va pujar un anglés (em pense que era) fent un atemptat contra la cultura de la paella valenciana. No vaig poder riure més! Des d’aquell moment sóc molt fan d’ El Renao”.

Una de les seues passions és viatjar, té un autèntic esperit viatjer. Tant és així que al seu canal s’hi troben molts Vlogs, o diaris, que ressenyen les seues experiències viatgeres, el darrer sobre Londres. Ada Bubblegum assegura que, de tots els llocs allà on ha anat, es queda amb el nord de l’Estat espanyol, com Astúries i Cantàbria: “són els meus llocs preferits, per la quantitat de boscos i naturalesa que hi ha”. Rodejar-se de naturalesa i verdor es el que més li agrada de viatjar, “em relaxa ment i ànima”, diu la youtuber de Sueca.

Pel que fa als gustos musicals, a Ada Bubblegum li agrada la música dels anys 40′ i 50′ fins al hardrock modern, tot i que, darrerament, assegura, “el que més escolte és música indie-rock o indie-folk“. De fet, Ada Bubblegum ja ha demostrat les seues destresses en el cant i amb l’ukelele.

Ada Bubblegum compagina la seua dedicació a Youtube amb les seues feines com a dissenyadora gràfica i fotògrafa. Tota una polifacètica. “La fotografia és la meua professió, sempre estic fent fotos, books per a models, per a marques de roba o d’ulleres de sol així com dels llocs allà on viatge”.

Les darreres fotografies que destaca són les imatges que captà de la “Manga Marina” que es féu a la costa, prop de Sueca: “són unes fotografies molt cinematogràfiques de l’huracà, quasi pareixien tretes de la película Tornado i, encara que no foren de les millors que he fet al llarg dels anys, de moment són les meues preferides”.

Un dels  projectes d’Ada Bubblegum és fer la seua pròpia marca de roba: “seria roba nortenya feta a ma amb molt de carinyo, però això encara se’m queda un poc lluny encara”. El seu somni? “viatjar i veure tots i cadascun dels llocs que hi ha al món”. La filosofia de vida d’Ada es podria resumir amb tres items: viatjar, fotografiar i estar fora de la normalitat.

Nunca se me ha dado bien eso de ser normal. Y pienso yo, para qué serlo? Lo normal está sobrevalorado. Rompamos las normas de lo establecido. Cojamos caminos desconocidos. Vivamos experiencias inolvidables. Porque cómo dijo alguien una vez “una buena historia nunca empieza con una ensalada” y lo mismo pasa con nuestras aventuras. Para vivir hay que salirse del camino. Olvidarse de los límites y tirarse colina abajo, matar arañas y subir hasta lo más alto. Porque si conseguís superar todos vuestros miedos y tiraros a la piscina, descubriréis lugares inimaginables, gente inolvidable y por supuesto viviréis. Porque vivir no es solo existir, nacer, crecer, reproducirse y morir. Vivir es mucho más que eso. Es gritar, sentir, conectar con tus semejantes. Es volar. No hemos venido a este mundo solo para soñar. Hemos venido a este mundo para hacer de nuestros sueños una realidad. Así que volad. #REBORN Foto del mejor @hectorges ?

Una foto publicada por Ada ↠ NeartheTrees (@adabubblegum) el

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €