Mafalda i Desakato s’uneixen en una nova cançó anomenada Nuberu

Si he de contar las veces que me equivoqué, ya lo olvidé. Si te pido perdón fácil, es porque no me importas, y es porque te quiero que te reí, te lloré y volcaré en ti cada contradicción. Para que crezcamos juntas. Ayer te dije te odio y hoy pido perdón“. Així comença el nou single inèdit de Mafalda, que aquesta vegada se’n han anat Astúries per col·laborar amb un dels grups més exitosos de l’escena rock estatal, Desakato.

Nuberu” de Mafalda i Desakato aporta tota la força de la connexió País Valencià – Astúries. Mafalda llancen aquest nova cançó gravada en OVNI Estudis juntament amb el videoclip rodat en les muntanyes de Bonielles pel gran Titi Muñoz. Dona-li al play i endinsa’t en la màgia dels boscos de Astúries i descobreix aquesta nova aventura conjunta amb Desakato.

Com ve essent habitual el single ha estat gravat a LR Estudios per Ángel Vela. “Nuberu” també compta amb la col·laboració de Manu Pardo (Funkiwi’s) a la trompeta. Podràs veure a Mafalda pròximament al festival de les comarques interiors valencianes, el GazpatxoRock d’Aiora. On també estaran els Desakato, Aspencat, EUKZ, Talco, Reincidentes o Escala i Corda (dj set).

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €