Neu a les comarques centrals: les millors imatges

La neu ja ha arribat i ha cobert de blanc algunes zones del País Valencià. Les imatges més sorprenents arriben des de les comarques centrals, on l’ona de fred s’ha establert amb més força. L’alerta roja s’ha fixat per a comarques com la Vall d’Albaida, la Safor, la Canal de Navarrés, la Marina Alta, el Comtat, l’Alt Vinalopó o l’Alcoià entre d’altres, l’alerta taronja per a tot l’interior de Castelló i la groga (plujes) per a la zona costera de Castelló i València, i el litoral sud d’Alacant.

No obstant, l’estampa no es queda amb el senzill i bonic mantell blanc sobre cases, muntanyes i carrers. A falta de vacances a Andorra o els Pirineus, molts dels valencians i valencianes han aprofitat per a esquiar i fer snowboard pels mateixos carrers dels seus pobles. O sinó que li ho pregunten a estos xicons de Bocairent…

Bocairent (Vall d’Albaida)

…o a estos de Castalla (Foia de Castalla). Si Enric Valor ressuscitara, tornaria a morir-se d’un infart en no reconèixer la seua localitat natal.

S’ho han passat molt bé, vaja. Precisament a Bocairent una dona s’ha posat de part en plena nevada i el S.A.M.U ho ha tingut una mica difícil per eixir del poble cap a Ontinyent. Ja podem dir que eixe haurà estat un part “complicat”. Atents i llegiu la història d’este post de Loclar.

Font Loclar

Moixent (La Costera)

Benimaurell (Marina Alta)

A l’interior d’Alacant, la neu també ha deixat boniques imatges dels boscos, carrers i carreteres albines. Com estes de la xicoteta localitat de Biar.

Biar (Alt Vinalopó)


Font:Intercomarcal Televisió

Villena (Alt Vinalopó)

Font: Intercomarcal Televisión

La comarca de l’Alcoià, en estar al litoral nord d’Alacant, s’ha vist fortament afectada per la baixada de temperatures i l’aigua ha caigut en forma de flocs de neu. La comarca de l’Ovidi s’ha convertit també en una pista d’esquí.

Banyeres de Mariola (l’Alcoià)

Font: MK Localia Televisión

Font: Oratgenet

Alcoi (Alcoià)

#alcoi #snow #temporal #plaçaespanya

Una foto publicada por Alexandre Cerradelo Garcia (@alex_cerradelo) el

#nofilters #CASTLEHOMES #alcoy #ALCOI #spain #inland #19.01.2017 #incredible #snow #winter ⛄??⛄?⛄???????????

Un vídeo publicado por CASTLE HOMES (@castlehomes_albir) el

 

I qui ho diria que el lloc on estiuegem i ens bronzegem passaria del color marró a l’albí. Les cotes de neu han arribat a zero per pintar les platges de blanc. Vos imagineu ara en bikini a la Platja de l’Arenal de Xàbia? Quin fred.

Platja de l’Arenal de Xàbia (Marina Alta)

Font: Xàbia.com

Si açò tractara d’una guerra entre València i la senyora neu, el sud de la província hauria caigut en el primer combat. La comarca de la Vall d’Albaida pot pressumir d’estampa hivernal. I així ha sigut. Els videoaficionats han compartit imatges impressionants d’Ontinyent.

Ontinyent (Vall d’Albaida)

Font: Loclar

Font: Televisió Comaral, Carles Cerdà


Font: TV Digital Ontinyent

Font: MK Localia Televisión

La diversió, les complicacions en les carreteres i, fins i tot, parts complicats -però per la neu- no dubtem que han acompanyat estos dies d’ona de fred. Però, i l’humor? També. Ens deixa memes com estos:

La Carrasqueta (l’Alcoià i l’Alacantí)

Font: Javi Ivànyez

I, per fi, a Morella sembla que la neu ja ha fet acte de presència.

Morella (Els Ports)

#nevanyaamorella#morella #elsports #castello#descubrecastellon #estaes_morella

Un vídeo publicado por paco mestre (@p.mestreb) el

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €