L’enèsima errada dels mitjans de Madrid

T’hem fet un clickbait en tota regla, però, per a enganyifa la d’ahir al matí a Cuatro. Les errades, comunment conegudes com gazapos, de la televisió, pel que fa als coneixements que tenen els mitjans estatals sobre el País Valencià, han generat indignació més d’una vegada a les usuàries valencianes. Sobretot a Twitter. Els informatius de cadenes com Cuatro, La Sexta o Antena 3 han posat en evidència este desconeixement profund de la realitat valenciana.

Oriola a Múrcia? Morella a Alacant? No! Esta vegada no ha estat una errada geogràfica la causant de la indignació dels valencians. Des de dimecres, l’ex-futbolista, Fernano Giner, s’ha convertit en el nou president de la Diputació de València. Quin mandat més curt per al socialista Jorge Rodríguez, vaja. Qui té boca s’equivoca? No ho sabem. Però dels creadors de #PoblesAntena3, arriba #ValenciansCuatro, ja disponible en els millors tuits:

No han passat ni vint-i-quatre hores i ja hi ha comentaris al respecte de ben graciosos. Els compilem:

Només cal que el País Valencià òbriga escaletes d’informatius nacionals per posar a prova els periodistes afincats a Madird. Això és el que passà fa més d’una setmana, abans que ens deixara el temporal de pluja i neu. No obstant, allò que sí roman, i a la xarxa, són els tuits i comentaris derivats de la borrasca. Però no hi ha res que amb humor se’ns resistisca als valencians. Per això, la creativitat aflora davant les errades televisives. I, de nou, Eugeni Alemany, n’és l’instigador:

Quin serà el pròxim hashtag a Twitter per fer escarni dels pròxims gazapos dels informatius madrilenys? El “quin” no ho sabrem però, tal volta, el “quan” no tardarà molt d’arribar.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €