Atupa tornen a València en un concert benèfic

Atupa, el grup promesa de la nova onada de grups que canten en valencià, tornarà a València ciutat després d’haver tocat pocs dies abans a la Festa per la Independència d’Arran de l’Horta a l’Institut Ferrer i Guàrdia del barri de Benimaclet.
Els joves de Montcada presentaran el seu nou disc ‘Quatribarrap’ a la Sala Matisse a partir de les 21.30h i ho faran acompanyats per Skatuttipresto i Butterfly dos grups joves també de la comarca de l’Horta. Ho faran, per una bona causa, ja que els 5€ que costa l’entrada seran a benefici de l’Associació de Pares de Xiquets amb Càncer de la Comunitat Valenciana.
Així que ja sabeu no feu plans per a este Divendres 14 perquè tenim concert benèfic d’aquestes bandes joves de l’Horta a la ciutat de València, més concretament a la Sala Matisse situat a la mateixa Plaça del Cedre d’Algirós.
Si vols saber més dels grups podeu escoltar el Soundcloud d’Skatatuttipresto i el Bandcamp d’Atupa.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €