El Corredor Polonès presenten ‘El Camell Postrat’ nou EP en format USB

El Corredor Polonès ha publicat hui a les xarxes socials la informació que explica com es pot aconseguir el seu nou EP, que porta per títol “El Camell Postrat”, i que es distribuirà en format de memòria flash USB. Aquest EP va ser gravat en directe durant el concert de la banda a Agullent el passat març, i es tracta d’una repassada a les cançons del seu darrer i aclamat disc “l’Embaràs d’Agnieszka”, però esta vegada en format acústic.

El nou llançament de moment només es podrà aconseguir mitjançant comanda via mail o Facebook i té un preu de 8€, més les despeses d’enviament. La banda editarà només 100 còpies, pel que serà un treball ben difícil d’aconseguir per qui no es done pressa. Tot i això, en un mes, El Corredor Polonès pensa penjar tot els continguts de l’USB a la seua web.
Però encara hi ha més sorpreses, perquè la banda d’Ontinyent ha anunciat que preparen nou disc per a 2013, amb noves cançons, esta vegada no tan experimentals, sinò que seran un rock més accessible.
“l’Embaràs d’Agnieszka” un disc aclamat i desapercebut alhora

I es que és normal que la banda estiga tan activa després de la gran crítica rebuda gràcies a “l’Embaràs d’Agniezska”. Degut a aquest LP van resultar guanyadors a la categoria Rock dels Premis Ovidi 2010. A més, els lectors de la revista Enderrock, el van situar com un dels 10 millors discos en català del mateix any. Tot i això, cal remarcar que, de tant en tant, s’ha trobat a faltar ECP a alguns festivals, i que tal volta el públic més general no hem sabut apreciar com toca aquest disc. Això encara fa més meritori el treball d’aquests ontinyentins.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €