Aspencat alliberen el seu crit!

La formació de reggae i fusió de La Marina Alta, Aspencat, ha aconseguit l’objectiu que es marcava: gravar un disc de màxima qualitat amb l’ajuda dels seus fans i amics per mitjà d’una plataforma de micromecenatge.

A falta de dos dies -i contant- ja han aconseguit el seu propòsit per a publicar i enregistrar el seu darrer treball als estudis de Marc Dasousa, i no era fàcil perquè la fita eren 6000€. Però gràcies a totes i tots ho han fet possible.
Si encara no heu col·laborat pel que siga ara és la vostra oportunitat de fer-vos amb qualsevol dels packs que ofereixen com ara el Pack Preescolta Individual que conté l’edició física del nou disc (en format USB), una Samarreta “Edició especial Verkami”, la Preescolta del CD en exclusiva a l’estudi de gravació (durant la gravació del Making Of), la Descàrrega anticipada de 3 temes i 2 Xapes del grup.

Vos deixem amb el vídeo que ha enregistrat L’Esclat Produccions del final de gira dels Aspencat per fer-vos a veure si es trobeu.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €