Avanç de ‘Batecs’ el nou disc de Xeic!

Fa més d’una dècada que Xeic! batega dalt dels escenaris pels pobles i ciutats de parla catalana. Una dècada en què el grup ha crescut, s’ha fet gran i ha presenciat el pas de xiquet rebel i experimental a jove madur i amb ganes d’evolucionar i d’aprendre. Ara arriba el moment de “Batecs” el seu quart disc de llarga durada que veurà la llum el proper 1 de Març. Aquest treball serà la presentació oficial del nou cantant del grup Aitor Cugat.
El grup defineix aquest nou treball com “un disc madur, íntim i sincer, que llença un missatge compromès perquè traspassi límits i arribi a llocs totalment desconeguts”. El disc estarà format per 13 temes, amb les col·laboracions destacades de Miquel del Roig, Iñaki Ortiz (cantant de Betagarri) i Màrius Serra (escriptor).
L’estil dels Xeic! el podem ubicar a l’Ska amb metalls tant característic de grups com Betagarri o Oprimits. Letres punyents i directes que ens ajuden a fer bategar els nostres cors amb força.
El disc ha estat gravat als estudis La Casa Murada de Banyeres del Penedès i mesclat i masteritzat als estudis Elkar de Donostia amb la producció de B.V.A. Triku.
Us deixem amb un primer tast de “Batecs” que porta per nom “Tornarem”. A gaudir!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €