‘Demà serà una cançó’, acte de l’AVL esta nit al Teatre Micalet

“Demà serà una cançó” és una antologia de poemes musicats de Vicent Andrés Estellés. La presentació del disc al Teatre Micalet reunirà esta vesprada a cantants com Lluís el Sifoner, Joan Amèric, Naia, Miquel Gil, Ximo Caffarena, Néstor Mont i el grup Soul Atac que actuaran en directe per interpretar la peça inclosa en aquesta antologia del poeta valencià.

L’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) presentarà esta vesprada a les 19h 30 al Teatre Micalet de València el disc antològic “Demà serà una cançó”, on diversos artistes musiquen poemes del poeta Vicent Andrés Estellés (1924-1993). El disc recopilatori, coordinat pel musicòleg Josep Vicent Frechina, inclou fins a vint cançons de cantants i grups com Ovidi Montllor (un dels més grans treballadors dels versos d’Estellés), Araceli Banyuls, Carles Barranco, Remigi Palmero, Al Tall, Maria del Mar Bonet, Paco Muñoz, Celdoni Fonoll, Carraixet o Mirna.

L’àlbum s’edita amb l’excusa de la declaració del poeta com “Escriptor de l’Any 2012”. En la presentació d’esta vesprada hi intervindran Manuel Pérez Saldanya (president de la Comissió Estellés, AVL), Josep Palomero (vicepresident de l’AVL i comissari de l’exposició “Cronista de records i esperança”) i Josep Vicent Frechina (coordinador de l’edició del CD). Aquest últim ha realitzat un inventari de tots els poemes musicats de Vicent Andrés Estellés i un complet estudi de les musicacions realitzades, que es publicarà amb el recopilatori, i afirma que “aquesta antologia aplega un bon mostrari de poemes musicats realitzats sobre gèneres populars. El Cd és un recull de cançons que recorre els últims quaranta anys de la nostra història cultural i que evidencia la seua enorme i redoblada incidència cultural “.

Hom pot assistir a l’acte reservant invitacions de forma gratuïta a través del telèfon de l’AVL 96387 40 90/98 o mitjançant un correu electrònic a avl@gva.es. S’admetran fins completar l’aforament del teatre.

J.V. Frechina és el coordinador d’aquest recopilatori, editat per l’AVL.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €