La Caixa de Gel entra a Verkami

La Caixa de Gel la jove banda de Ska i Punk en valencià d’Alacant ciutat enceta un projecte de micromecenatge a Verkami. El grup després de més de dos anys d’activitat es disposa a enregistrar el seu primer àlbum que portarà per nom “Somnia“.
Aquest primer disc pretén ser la carta de presentació de La Caixa de Gel al panorama musical, estarà format per 12 temes, i per a l’ocasió contaran amb col·laboracions destacades d’entre altres: Cesk Freixas, Obrint Pas, Mugroman o Marc Pinet.
Si desitgeu col·laborar en el projecte d’aquestos joves alacantins convertint-vos en els seus mecenes podeu aportar des de 3€ fins a 250€, aportacions per les quals després se vos concedirà una serie de recompenses  (CD, samarretes, concert, etc…), com ve sent normal en aquests tipus de projectes. Amb els diners demanats, La Caixa de Gel podran convertir el seu somni en realitat, i es podran faran càrrec de les despeses com ara de Gravació de les cançons en un estudi professional, mescla del disc, masterització, edició, recompenses i despeses d’enviament. Des d’ací els desitgem molta sort!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €