Descarrega les noves cançons del grup berguedà Brams

A la web de Brams podem llegir en un comunicat que els berguedans han estat gravant a l’estudi de Can Pardaler i a la Sala Clap de Mataró, una bona noticia que hui s’ha traduït en un avanç de dos cançons que han publicat hui: Agafada pels ous i Esperava aquest moment. La primera d’aquestes parla de l’estafa immobiliaria i financera que patim actualment, i la segona parla sobre la relació pares i fills.
Per descarregar-les només has de fer click als enllaços següents: Esperava aquest moment i Agafada pels ous. El disc, però, no estarà fins a final d’estiu. Esperem que amb els concerts que vagen fent desvetllen algunes de les noves cançons.

Com a bonus track i també en forma de descàrrega directa vos deixem la versió 2012 de la famosa cançó dels de Titot anomenada Vull per demà que tragueren per a l’històric 11 de Setembre de l’any passat.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €