Exclusiva Tres deu: Eyjafjallaökull, nou videoclip de Pau Alabajos

El 2010 va ser un any mogut per al cantautor torrentí Pau Alabajos. Va viatjar a molts llocs com Rennes o Praga, també a Shangai, on havia de trobar-se amb Xepo WS, el fotògraf valencià que segur coneixeu, creador de “Músics Sense Fotògraf“.

Ara Pau, amb la col·laboració de Xepo treu uns textos, fotos inèdites i videos d’aquella trobada. Un dels textos que podem trobar resa:

Barcelona-Shanghai amb escala a Zuric. Déneu hores cinc minuts veient pel·lícules subtitulades i menjant aliments precuinats i emmagatzemats en recipients minúsculs i individualitzats. Pose els peus en l’aeroport de Pu Dong i em dirigisc a la parada de taxis. Col·loque la bossa i la guitarra al maleter i puge al seient de darrere. Li mostre al conductor l’adreça de l’hotel on m’allotge, impressa en un paper. Em mira amb cara d’interrogant i em parla en xinés (literalment). Li dic que no entenc res del que em diu. Només sé saludar: Ni Hao i prou. Li pregunte si parla una miqueta d’anglés. No em diu que no però és evident, tenint en compte que no em respon ni mitja paraula. Ens quedem uns instants en silenci. Jo no sé pronunciar el nom de l’hotel i ell no pot llegir el nostre alfabet. Em resigne, recupere les meues coses i torne a l’aeroport a veure si trobe algú que parle algun idioma que em sone remotament, sense èxit(…)“.

Al final Pau Alabajos va poder trobar el seu hotel i a Xepo, qui li va fer algunes de les fotos que ja esteu vegent i que ixen a la llum per primera vegada. Del viatge també hi ha més videos, una mena de videoblog, que podreu veure demà amb l’estrena de la pàgina web que publicaran per recordar l’encontre aquell.

De moment vos deixem amb Eyjafjallaökull, videoclip creat amb imatges del fotògraf, d’aquesta cançoó que apareix a “Una amable, una trista, una petita pàtria” (Bureo Músiques, 2011) com a experiència també d’aquestos viatges.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €