Metrovadores, música al Metro de València

Fins al 27 de juny es celebrarà, a l’estació de Colón una nova edició del Cicle de Cantautors anomenat METROVADORES, que organitza En Clave de Blog juntament amb Metro València.

Cada Dijous, tindrà lloc una nova actuació a la boca del metro de Colón de les 18:30 fins a les 20h. En elles comptem amb la participació de 11 artistes, prèviament seleccionats, entre els quals es troben: Nanai, Nestor Mont, X-Pro, Las Reinas Magas, El Pececillo Volador, Vicent Savall, Nel·lo Royner, Kay, Dos Animales, Xurxo Mars, Jose Moreno i Jose Cubells.
A més, durant el mes d’abril, coincidint amb la inauguració de Metrovadores, tindrà lloc a la Sala Lametro (a la mateixa estació de Colón) una exposició molt lligada al cicle musical. Es tracta d’una col·lecció de quadres de l’artista valencià José Vento González, anomenada “Cantautors”.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €