Poisound visita terres valencianes per primera volta a LaSelva, Castelló

Arriba al Luxaclub la tercera edició de ‘LaSelva’. En aquesta ocasió i per primera vegada en territori valencià POISOUND, un dels millors productors de Dubstep i bass music de l’Estat espanyol.

Artistes de renom internacional com Knife Party, xKore o Nadastrom han punxat els seus temes. Havent publicat en segells com Rottun o Simma, el seu single “Blazin” amb Will Bailey serà llançat oficialment per DIM MAK, sent el primer artista espanyol a signar amb la discogràfica de Steve Aoki. Tot un fenòmen que podrem veure aquest dissabte a la capital de La Plana.

Junt a Poisound trobarem a Campi. Aquest jove castellonenc, que combina les seues arrels hip hop amb un vast dubstep, trap, moombahton, obté així unes potents i variades sessions, en què no falten produccions i remixes propis, l’han portat a algunes de les millors sales valencianes com Miniclub o La3.

Des de febrer de 2013 també és resident i promotor en LaSelva (Luxaclub / Harlem), la festa que està duent els ritmes de moda a Castelló.

Tancarà la nit AIM i BROKEN2, aquests últims pioners del so dubstep a València, han aixecat les millors sales de la capital del Túria: Qoqoa, La3, Miniclub, Excuse Me… Arribant a compartir cartell amb artistes de la talla de The Bloody Beetroots. Són residents a de Silence / Miniclub, sens dubte Djs referència a la capital valenciana.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €