Demà dia 9 sessió de Reggae al centre de València

Demà dia 9 de maig es celebrarà la presentació de Inity Valencia a la sala Carmen Club (C/Quart), al barri del Carme.
Inity Valencia són un conjunt de cantants que s’acaba de crear a aquesta ciutat. Ells mateixa es defineixen com un col·lectiu tolerant i respectuós amb totes les vessants de la música reggae, com són el roots o el dancehall. 
En aquest acte de pressentació que començarà cap a les 22:00h també es contarà amb la participació de dos djs: Jumping Crew i Brozak Selekta de Ribera Junglist.

Des de les 22h com s’acaba dir fins les 3:30h de la matinada es podrà gaudir de tota una selecció de la millor música reggae només per 5 euros, on a més a més els preus de barra es veuran reduits per tots aquells que decideixin acostar-se a aquesta presentació.
Ací us deixem un llistat amb tots els artistes que participaran i formen part de Inity Valencia: Mandievus, Payoh Soulrebel, El Papado, Mista Godeh, Mente en Blanko, Queen Smiley, Venus, Supa Bassie, Deep Kultxa Crew (Don Fito Corleone, Ital Erik y Paula Bam Bam), Mad Pluma, Tomy G y Jah Berning.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €