Descarrega’t gratis el nou disc d’Itaca Band, Rema

Són 12 les cançons que formen el segon àlbum de la Itaca Band, en aquesta ocasió la banda mostra la maduresa musical adquirida al llarg del seu recorregut musical i dels vora 150 concerts realitzats arreu de l’estat espanyol.

Amb un so més sòlid i contundent, i unes lletres carregades de missatge naix “Rema” el nou disc d’Itaca Band editat per Propaganda pel fet! i gravat a Atlántica Estudios, on també gravaren Bongo Botrako i La Pegatina per exemple. Segons afirmen els components l’eixida d’aquest segon disc marca l’inici d’una nova temporada.

El disc d’Itaca Band ja està en descàrrega directa, per a tothom que vulga sentir-los, a un sol click des de la seua web. Baixeu-se’l i constateu vosaltres mateixa l’evolució d’aquest grup de Moncada i Reixac. Vos deixem amb el videoclip.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €