Fespot futbolístic i venta d’abonaments Feslloch 2013

Escola Valenciana acaba de posar a la venda a Internet els abonaments per al Feslloch 2013. Com ja vos recordàvem en una anterior notícia. Fins el 2 de juliol, les podreu trobar al preu de 28 euros. A partir del 3 de juliol l’abonament costarà 35 euros.

El 27 de Juliol estaran també als punts habituals Seu d’Escola Valenciana a Castelló, Seu d’Escola Valenciana a Alacant, Seu d’Escola Valenciana a València, Centre Social Terra (València-Benimaclet), La Murta (València-Benimaclet), El racó de la corbella (València), Ca Revolta (València).

Si es volen adquirir entrades anticipades només per al divendres 12 o dissabte 13, el preu és de 16€. El preu en taquilla serà de 20 €. Per assistir al festival només el dijous 11 de juliol el cost serà de 6 euros. Per a la compra d’abonaments anticipats o d’entrades anticipades entreu ací mateix.

Vos deixem amb el ja tradicional espot convidant a totes i tots al feslloch. En aquesta ocasió el clip audiovisual fet per Tubal Perales tracta el cartell i artistes com si d’equips i futbolistes es tractara, gaudiu-lo. Qui són els defenses i/o els davanters?

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €