Gràcies Tour amb Spheniscidae, 121db, La Hora del Té i més

Torna per segon any consecutiu el ‘Gràcies Tour‘ amb Spheniscidae com amfitrions al Loco Club de València.
De la mà de Gazela Producciones veurem Spheniscidae un grup valencià que naix de les cançons d’Íñigo Soler i durant el seu primer any han estat tocant per sales amb una formació  primerament acústica que integrava guitarres, percussions, teclat, violoncel i violí, i que proposava una posada en escena càlida que exposava la nuesa de les cançons.
En el seu primer disc anomenat “La Historia Inempezable” enregistat en els estudis Stardust, es presenta com un pas més enllà portant a la  formació a un format més elèctric i agressiu, on hi ha cabuda a cançons amb ràbia i directes.
Al seu directe per tant podem veure una doble cara: elèctric i agressiu quan toca la banda completa composta per Javier Marcos com baterista, Sergio Devece com a baixista, Alejandro Gómez-Garrí com a guitarrista, Nacho Nácher com a guitarrista i Íñigo Soler com a guitarrista i vocalista, i cru i delicat quan viatgen en format duo Íñigo Soler i Alejandro Gómez-Garrí.
Aquest divendres 17 de maig, per tant, els tindrem al cartell amb 4 grups de la nostra terra. Estarà tocant el trio 121dB que presentaran el seu nou disc “Lesotho” i que han estat convidats per aquesta gran festa en elèctric. Amb Elíal, Johnny B. Zero que avançarà alguna de les cançons que es troba gravant i La Hora del Té que ens delectarà seu deliciós folk que viatja entre les illes britàniques i els Estats Units. Per descomptat, no faltaran a la cita els amfitrions Spheniscidae. Per finalitzar la nit hi haurà punxandiscos amb la millor selecció músical.
Les portes s’obriran, com de costum, a les 22h i amb puntualitat britànica -comenten els organitzadors- començarà a les 22:30h el primer grup. Les entrades anticipades tenen un preu de 5€. Es poden comprar a l’enllaç que posem a continuació. A taquilla l’entrada serà de 7€.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €