Ix Tota fusta crema d’Efecto Doppler, el 1r disc de rap femení en valencià

Ja vos les vam presentar en un anterior article, Efecto Doppler, el primer grup de rap femení que canta en valencià format per Luti i Marieta, dos xiques de València, amb Dj Rule al plats.
Ara tornen a ser noticia per la publicació del primer disc que han anomenat “Tota Fusta Crema (TFC)“.
Al seu Facebook comenten la idea del disc i la història al darrere: “Tota la fusta es crema, acaba per cremar-se. O almenys, té el potencial de fer-ho. Podríem dir que és la seua última finalitat, el seu destí. La fusta, tot allò que és matèria per a convertir-se en cendres. És a dir, tots aquells vells principis, dogmes, prejudicis i personatges defensors d’una moral “carca”, que no tenen altra finalitat en el present que acabar relegats a l’oblit, a les cendres.
Cremar. Cremar la moral catòlica, homòfoba masclista repressora, la corrupció política, la mentida per part dels poders públics,els mercenaris de l’estat, la política econòmica assassina, els poders financers que juguen amb la nostra llibertat i els nostres drets, comprometent el nostre futur.
Nosaltres fiquem la flama que encendrà la foguera i decidim què volem cremar. Té igual que siguen xicotetes branques o troncs gruixuts. Volem alliberar-nos de totes eixes imposicions i dir…JA HI HA PROU! Tot eixe pes que ens oprimeix i mina els nostres somnis… anirà a la foguera!”
Podeu descarregar ja “Tota Fusta Crema” a través d’aquest enllaç.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €