La maqueta de Badok, joves rockers d’Alfafara

Badok fa rock amb tocs d’altres estils com el reggae o el punk. Són uns joves inquiets del poble d’Alfafara, als peus de la Serra Mariola, que començaren la seua activitat a principis de 2012, sent el seu primer concert el 23 de Juny del mateix any amb un repertori de tres cançons pròpies i un grapat de versions de grups com La Gossa Sorda, Boikot, La Polla Records, Obrint Pas, Kortatu i altres.

Deixant els escenaris a banda els Badok treuen aquest nou EP consta de 4 cançons per donar conèixer la seua proposta. Com diuen ells “és una breu mostra del que fem i del que som o volem ser, com diu la primera cançó: combat, amor i festa”.
La pròxima ocasió per veure’ls en directe l’1 de Juny a Balones (Trobades d’Escoles en Valencià) i 23 de Juny a Alfafara (Foguera de Sant Joan). Vos deixem amb la maqueta que han penjat per a que tothom puga escoltar-la i descarregar-se-la des de Bandcamp.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €