Mos kou, rock i mestissatge des de Patraix

Mos-kou naix com a grup de Mestissatge Rock creat als carrers de Patraix. La seua música, afirmen els seus components, és un viatge reivindicatiu contra les desigualtats socials carregat de contundència lirica escrita en valencià. 

Van començar l’hivern de 2009, però donat a canvis en la formació del grup, aquest no es va estabilitzar fins fa any i mig. Mos-kou són Oskar Roig (Bateria), Pablo Moreno (Baix), Alba Gay (Teclat), Viktor Moreno (Guitarra), Karles Vila (Guitarra i Veu), Daniel Oltra (Veu) Ganimedes (Trompeta) i Jose (Saxo). Han tocat en diferents llocs del territori valencià ja siga en festes de pobles, sales de concerts com també festivals benèfics.

Ara treuen la seua maqueta homònima per donar-se a conèixer a través de la xarxa. Podeu descarregar-vos-la a la pàgina de mediafire que han habilitat. Vos deixem el reproductor poder-los escoltar online.

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €