Un any més arriba Xalònia amb Aspencat, Orxata, BKS i Xavi Castillo

Xalònia són dos díes plens d’activitats, música i gastronomía que es celebren al poble de Xaló (Vall de Pop- Marina Alta).
La cultura de la terra, la gastronomía, el comerç, els esports, activitats per als xiquets i fins i tot concerts de música és una part del que acollirà aquest poble el proper cap de setmana. Són ja tres anys els que es porten gaudint d’aquest festival, encara que el primer any (2010) va rebre el nom de Help Àfrica i tots els concert es mostraren al poble de Parcent, també pertanyent a la Vall de Pop.
Enguany es gaudirà de tres grups de música en valencià. Aspencat, naturals de Xaló, i els valencians Orxata Sound System i BKS. Aspencat arriba al seu poble un any més només cinc dies d’haver estrenat el seu últim treball Essència, on esperaran la resposta de la seua gent davant aquest gir realitzat en la seua música. Oraxata i BKS també han vullgut enguany unir-se a la festa del Xalònia, acompanyant als veterans d’aquest festival, ja que Aspencat ha participat en totes les edicions d’aquest. 
D’ells tres es gaudirà el proper dissabte dia 4 de maig, a partir de les 23:00h on tancarà la sessió el DJ Carlos Puig.
El diumenge dia 5, abans de la cloenda de Xalònia, Xavi Castillo exhibirà un dels seus shows al poliesportiu de Xaló (20:00h). Ací podeu veure tots els punts de venda de les entrades i la compra online. Vos deixem el video de presentació del Xalónia 2013.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €