Concurs de bandes per al X Cabrerock de Jesús Pobre

Si per alguna cosa destaca La Marina Alta és per la gran cantera de grups musicals que dels seus pobles recorren les terres valencianes, l’estat espanyol i el món. Tots aquestos grups, però, varen començar en concerts de festes, nits de rocks que inunden a l’estiu la comarca. D’aquelles nits la de Jesús Pobre a finals d’estiu és de les cites més veteranes.

Enguany per celebrar el X aniversari, i explotant al màxim la seua filosofia de mantindre’s com un concert de grups novells, el Cabrerock es transforma en un concurs per donar lloc a noves bandes.
Per poder-se inscriure’s al concurs hi ha dos dates claus. Per ser elegit pel públic a una enquesta a Facebook la data límit és el 28 de Juliol. El grup més votat actuarà directament. Els altres 3 grups que formaran part del Cabrerock 2013 els elegeix un jurat i s’acceptaran inscripcions fins el 28 d’Agost.
El concert serà el 21 de Setembre, començarà a les 23.30h al Poliesportiu de Jesús Pobre. El 1r premi seran 250€ + Concert FESTES Jesús Pobre 2014 amb grups de nivell estatal. El 2n premi 200€, 3r premi 150€ i el 4t Premi 100€. Tots els membres dels grups participants, a més, rebran 2 tickets de cervesa per persona i sopar.

COM HO FEM PRESENTAR-NOS?

Per participar s’ha d’enviar un correu a xcabrerock@gmail.com o un Missatge Privat a la Pàgina fb.com/xcabrerock amb la següent informació:
Nom del grup.
Estil.
L’Enllaç o arxiu d’un video o cançó.
Població.
Adreça electrònica.
Telèfon de contacte.
Enllaços a web o a xarxes socials (FB, Tw, Soundcloud, Youtube, Myspace…).

QUIN ÉS PROCÉS DE SELECCIÓ I CONCERT?

D’entre tots els grups, el jurat seleccionarà 3 formacions que actuaran al concert del “X CabreRock” el dia 21 de Setembre. Els grups seran avisats de si han estat seleccionats el dia 30 d’Agost. L‘1 de Setembre, es farà la presentació oficial del concurs i dels classificats.
Un 70% del vot del públic: Durant el concert, el públic podrà votar a les bandes participants mitjançant el tiquet de la consumició que hagen comprat en taquilla. Per tant, es podrà emetre un vot per cada consumició adquirida. Un 30% del vot del jurat: Cada membre del jurat (10 membres) podrà votar a un dels 4 participants. El grup amb major puntuació resultarà guanyador. 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €