El centre de València celebra divendres la Festa de la Música

La ciutat de València un any més celebra la Fête de la Musique. El dia de la música se celebra cada 21 de juny per a celebrar l’inici de l’estiu. Tot i que té els seus orígens a França, a l’actualitat aquesta festa és coneguda mundialment.

La presentació a València tindrà lloc demà dijous en la Plaça del Patriarca, amb concerts de set a onze de la nit. Entre les actuacions destaquen els grups The live lovers band, un projecte experimental de fusió recolçat per la improvisació.

El divendres els concerts se celebraran per les diverses zones céntriques de la ciutat. A la Plaça del Patriarca, al Carme (Pl. del Dr. Collado) i a Russafa (Pl. del Baró de Corts). Amb una gran varietat de grups els concerts també s’iniciaran a les set de la vesprada i acabaran al voltant de les onze. Podeu veure tota la programació al cartell. A més de tots els grups disponibles al cartell, com a notícia d’última hora també s’han afegit altres tres grups que actuaran el divendres a la Plaça del Patriarca. Aquestos grups són Cactus! que tocaran a les 16:15. ‘Beer Blues Band‘ a les vuit i Black and Blues a les 20:45.
La resta de grups els podeu consultar al cartell del Dia de la Música que vos adjuntem en la mateixa noticia.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €