El primer disc dels catalans CRU ja en descàrrega directa!

CRU, el nou grup de música del Penedès inicia la seua trajectòria amb el primer disc Trinxem-ho Tot. Creats al maig del 2012, els seu components Sergi, Joan i Àlex formaren part del ja desaparegut grup Revolta 21.

Aquest primer treball intenta mostrar a la societat la crua realitat que es viu dia a dia a la vida de moltes persones. Amb ritmes contundents i lletres molt directes, els catalans no s’obliden d’enviar eixe missatge tan necessari d’esperaça per a tots. Així mateix el nom del treball com ells mateixa afirmen expresa el que molts pensen avui en dia: “hem de començar de zero, acabar amb la corrupció i les imposicions autoritàries per aconseguir una societat millor“. 
Les deu cançons que composen Trinxem-ho Tot conten amb nombroses i importants col·laboracions com la de Marc Torrijos de Kop al tema La Conseqüència i a més han sigut influènciats per la música d’altres grups com Comeback kd, Propaghandi, Touché Amoré, entre altres. 
Recordem que el primer treball ja es troba en descàrrega directa al seu web. Deu temes que faran reflexionar a més d’un a ritme de la nova música dels que un dia formaren part del ja passat a la història Revolta 21.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €