Lilit i Dionís presenten nou directe: Giravolt

La banda de La Marina Lilit i Dionís presenten nou directe i gira. Un directe que s’anomena Giravolt i que preten presentar-se als escenaris en una gira que podria durar fins després de l’estiu.  Un directe que barreja els temes dels seus dos treballs i on la transgressió musical fa de fil conductor de l’espectacle. A més, a Giravolt, Lilit i Dionís reinterpretaran la seua música de manera molt més directa, i el seu so folk serà reforçat per sons de caràcter més elèctric i enèrgic. Per a aquesta gira, la banda incorpora a més al trombonista de Beniopa Marc Tromo.
Les primeres dates de Giravolt ja estan confirmades:
9 JUNY –  Fira Alternativa de València (llit vell del riu Túria).
22 JUNY – Nit del Ros de  Llocnou d’en Fenollet ( La Costera) + Pep Gimeno Botifarra.
26 JUNY- XX anys del programa de ràdio La Manta al Coll a Pego ( Marina Alta) + Toni de l’Hostal, Lady Ma Belle, A pèl, Blat i Trilogy.
13 JULIOL – Feslloch, Benloch (Plana Alta) + Obrint Pas Al Tall, Aspencat, Orxata Sound System, Miquel Gil i Pep Gimeno Botifarra, Arrap o Vertígen (entre d’altres).
La contractació per a Giravolt està encara oberta i és previsible que la banda incorpore prompte noves dates. Estigueu atentes!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €