Vers l’Infinit: 20 anys de Feliu Ventura en directe

Feliu Ventura celebra 20 anys damunt dels escenaris. Des que el 1993 va trepitjar el primer cadafal, el cantautor xativí no ha parat de crear i d’enamorar-nos amb les seues lletres intimistes i cançons redones. Un viatge musical des de les seues primerenques influències raimonianes fins a el so britànic i més proper a noms com Ben Harper que es plasmarà en un projecte que portarà per nom ‘Vers l’infinit. Feliu Ventura. 20 anys en directe’.
El projecte, que està finançant-se amb Verkami, consisteix en enregistrar àudio i vídeo en un nou disc en directe. Borja Penalba i Feliu Ventura realitzaran una sèrie de concerts al llarg de maig i junt per tota la nostra geografia, i s’enregistrarà tot. Es farà una edició limitadíssima en vinil de 180 grams i 12”. Amb el vídeos es farà una sèrie online de cinc o sis capítols que portarà per títol ‘Feliu Ventura, per l’interior: codis en ruta’.
El projecte inclou també una nova imatge i merxandatge, i es completa amb dos idees més. Una és un viatget a Xàtiva, on tot va començar. Seran gairebé 24h de visita ‘la millor ciutat del món’. Els participants podran fer un arròs al forn, passejar pels indrets que han inspirat moltes de les cançons i cantar-les allà mateix, on van nàixer, i allotjats al bell mig de la ciutat. D’altra banda estan els concerts a cegues. Es quedarà a un lloc de Barcelona el 27 de setembre i a un altre de València el 4 d’octubre i els assistents seran portats a un lloc secret, amb els ulls tapats, a gaudir d’un concert únic doncs s’aparcarà el sentit de la vista fins el final de la vetllada per poder gaudir de les cançons amb la resta de sentits. Un espectacle que serà dirigit per Marga Socias.
El projecte encara té algunes sorpreses més que pots descobrir al projecte de Verkami que ja està en marxa. Et deixem també amb el vídeo explicatiu que s’ha realitzat per a l’ocasió:

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €