Coneguent els caps de cartell del FIB 2013: Beady Eye, Primal Scream, Azealia Banks…


Hui ens endinsem en el món indie per donar-vos a conèixer un poc més els caps de cartells de l’edició d’enguany del Festival Internacional de Benicàssim (FIB), un dels festivals més importants pel que fa a la música independent tant estatal com internacional, dels dies 18 al 21 de Juliol es donen cita al FIB decenes d’artistes i grups de renom com ara:
Queens of the Stone Age
Per primera vegada els homes de Josh Homme xafaran l’escenari Meravelles. Als ritmes d’aquestos calinfornians predominen l’Stoner Rock i el Rock Psicodèlic. Presentaran a Benicàssim el seu nou àlbum, el primer des d'”Era Vulgaris” (2007), veurà la llum el 2013 i, de moment és tota una incògnita.
Beady Eye
Els britanics liderats pel que fou el cantant d’Oasis Liam Gallagher destaquen a l’escena independent pel seu Britpop i Rock Alternatiu. Beady Eye representa la nova etapa del mític cantant que ve a presentar “Be“, un nou disc que, com “Different Gear, Still Speeding” ( 2011), suposa la consolidació musical d’un grup que fa música rock amb autèntica passió.
Arctic Monkeys
Els també britànics Arctic Monkeys porten demostrant des del seu àlbum de debut, “Whatever People Say I Am, That” que el seu còctel de Punk i Pop-Rock funciona a la perfecció i que ells, millor que ningú, han sabut actualitzar el llegat de bandes com The Clash o The Jam. La seua senzilla posada en escena no resta gens d’emoció al seguit de singles que desgranen. ‘Suck it and See‘ (2011) és el seu últim treball fins a la data. El 2013 veurà la llum el seu cinquè treball d’estudi.
The Killers
Els americans The Killers tornen al festival després de l’estrena en solitari del seu líder Brandon Flowers amb ‘Flamingo‘ (2010), just després de la publicació del quart àlbum d’estudi de la banda, ‘Battle Born‘ (2012). Uns The Killers més rockers que mai aterraran al FIB de Benicàssim per demostrar perquè són tot un referent pel que fa a l’Indie Rock.
Primal Scream
Estem davant d’un grup de Rock Alternatiu format en Glasgow (Escòcia) i liderat per Bobby Gillespie. Des dels seus primers discos ha sabut conduir a un grup que, traient el millor de diversos estils i èpoques, no s’ha aturat en el temps i que de forma visionària ha avançat barreges d’estils que hui són la ciment de moltes bandes.
Azealia Banks
Aquesta dona del Harlem novaiorqués dona un toc diferent al que és l’estructura més clàssica del festival. Per qui no la conega és remolí que porta un flow de barri del que pocs poden presumir. La rapera i compositora presentarà “Broke with Expensive Taste” el seu primer àlbum que ben carregat de rimes i beats que faran detonar els altaveus del Festival.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €