David Guetta aterra aquest dissabte a Gandia

El port de Gandia serà el lloc on l’aclamat Dj internacional David Guetta farà vibrar  els seus seguidors al festival InsertSound. Aquest festival s’enmarca dins el cicle ‘El Mar donde se unen las estrellas’, al qual també actuaran en diferents datesalguns dels artistes comercials de més renom com Pitbull, Melendi, Malú i Pablo Alboran.

Però Guetta no estarà sol aquest dissabte. L’acompanyaran dos dels Djs estatals més importants, Wally López i JP Candela, que com el francés són grans coneguts a les nits eivissenques. Tot i que l’espectacle té com a hora de començament les 21h de la nit, la festa començarà a escalfar-se des de les 12h del migdia a Wonderwall, on hi haurà una preparty amb piscina inclosa. En acabar les sessions de l’InsertSound a les 3h de la matinada, també hi haurà una postparty a Wonderwall seguint l’esperit de les nits d’Eivissa.
Un dels reclams de la nit és que aquest serà molt possiblement l’únic set del Dj francés a la península fins el 2014. Es preveu una assistència massiva a aquest esdeveniment que compta amb el total suport de l’Ajuntament de Gandia. Les primeres 2000 entrades reduïdes es van exhaurir en només 24 hores. Tot i això encara se’n poden adquirir a aquest enllaç.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €