Fem un repàs al cartell del FIB d’enguany, els imprescindibles

Sense dubte amb el Fesfival Internacional de Benicàssim estem parlant del festival més veterà i més internacional dels que hui podem gaudir a terres valencianes. Poc podem dir que no coneixem del festival de música independent per exel·lència. Al FIB podrem trobar vora 80 bandes, la majoria internacionals, per gaudir de la música pop, rock i indie al costat de la platja.
Els caps de cartells indiscutibles són The Killers que tornen al festival després de la publicació del quart àlbum d’estudi de la banda, ‘Battle Born’. Uns The Killers més rockers que mai que abriguen a un Flowers decidit a trencar. Els altres caps de cartell seran Arctic Monkeys, Kaiser Chiefs, La Roux, Beady Eyes o els Queen of the Stone Age que s’estrenaran per primera vegada l’escenari “Maravillas” presentant el nou àlbum.
La sorpresa la marca la Azealia Banks. és que qui no haja vist a aquest remolí ja pot anar preparant-se per rebentar amb les detonacions de la rapera i compositora del Harlem novaiorquès. “Broke with Expensive Taste” és el nom del seu primer àlbum, el mateix que detonarà els altaveus del Festival.
I pel que fa a l’electrònica que progressivament va escabussant-se cada any més al festival, destaquem els australians Knife Party, successors de Pendulum. Un duo perfecte carregat d’electro-house i dubstep. “Haunted House” és la seua última referència. Un EP infal·lible que han preparat  perquè ningú se salve de ballar fins a caure.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €