La Pegatina i Txarango la combinació perfecta per fer vibrar Almussafes

Enguany Almussafes aposta per la rumba i el mestissatge per a la seua nit de música principal. Els encarregats d’embogir al públic seran el grup de moda La Pegatina qui farà les delícies dels assitents amb el seu directe elèctric i ple d’adrenalina. Els acompanyaran en aquesta actuació, que s’ha encarregat de produïr Pro 21 Cultural, Txarango. Serà el 18 de juliol a partir de les onze de la nit al Col·legi Almassaf Camp de Fútbol Municipal i l’entrada serà gratuïta.

La Pegatina, pels qui no els coneguen, té els seus inicis en 2003, des de llavors ha ofert vora 700 concerts en més d’una dotzena països diferents. I és que la filosofia que des del principi ha seguit el grup, de descàrrega gratuïta, ha aconseguit que hagen repartit quasi deu milions de còpies dels seus discos per tot el món. A Almussafes presentaran “Eureka!” el quart disc d’estudi i espectacle pel seu desé aniversari.
L’altre punt fort seran els Txarango, un dels grups revelació de 2012 que venen d’una gira estatal presentant “Benvinguts al llarg viatge”, un disc i espectacle que gira al voltant del món del circ, tot un èxit de disc que els ha fet guanyar diversos premis i que han pogut descarregar centenars de milers de persones gratuïtament des de la seua pàgina web. Els Txarango aportaran a les Festes d’Almussafes la seua rumba i el reggae fusió per fer ballar a tot el món.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €