Mox Nox visita la sala Loco de València!

Mox Nox visita la sala Loco de la ciutat de València acompanyats de dos grups com són Punka i The por Ella Runners
La nit escollida serà la del proper dissabte dia 6 de juliol a partir de les 22:30h i per un preu inmillorable. 
Punka, grup sorgit de la improvisació de les seues cançons actuarà junt als altres dos grups destacats aportant el seu ritme personal. Són un grup que encara no ha sorgit de l’impacte de finals dels 70, pel que el que fan amb la seua música és intentar portar a l’escena actual uns ritmmes i estils plens d’energía i creativitat. 
Mox Nox, ja coneguts a aquesta revista gràcies a la presentació del seu treball Damnatio Memoraie sorgiren a 2009 arribant a les orelles de moltes persones amb la seua maqueta Polze de la mort, vista al 2011. El seu estil va marcat  per un rock dur influenciat per nombroses bandes americanes dels 90. 
Per últim, The por Ella Runners serà l’últim grup de la nit. Aquests joves és avui en dia un dels grups més prometedors dins de l’estil powerpop. Un grup amb ganes de seguir creixent.
Per tots els interessant en assistir a la sala Loco el pròxim dissabte el preu serà de 5 euros anticipada, on s’inclourà una cervesa i 8 euros en taquilla.Per qui dessitge comprar la seua entrada de manera on-line que no dubte en entrar en aquest enllaç.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €