Suspés el Festilup, on tocaven Panoràmix, Inèrcia, Àlex Gil i més

ÚLTIMA HORA: Ens comuniquen que per raons alienes a l’organització, els concerts del Festilup han sigut anulats. Prompte es donarà més informació.

El mític grup de punk valencià Panoràmix eren, junt als rockers Inèrcia, la gran atracció del Festilup, un festival que anava a realitzar-se demà a Benifairó de la Valldigna amb motiu de les festes del poble, i que naix d’una iniciativa per aconseguir unes festes més plurals. Podriem enmarcar esta cita en el moviment de festes populars i alternatives que ha anat creixent els darrers anys. Dijous a última hora l’organització ha comunicat que el Festilup s’ha hagut de suspendre per raons alienes a aquesta.

Panoràmix i Inèrcia no anaven a estar sols, ben al contrari. Àlex Gil & The Bravucos Band, Destroi i Galerna serien els encarregats d’arrodonir un cartell molt interessant. I més encara si tenim en compte que la vetllada, que estava prevista per a les 20h, era gratuïta i comptava amb barres amb begudes a preus populars, una cosa que s’agraeix molt en estes dates.

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €