Polisònic Festival: Barreja de sons a Gandia

Des del passat dia 26 i fins al 17 d’agost, se celebra a Gandia una nova edició del Polisònic Festival, una oferta musical que ens ofereix l’oportunitat d’escoltar un ampli ventall d’estils musicals, ja que en ell podem trobar sons com el blues, el flamenc, ritmes africans o balcànics, entre d’altres.

El tret d’eixida el va donar divendres de la setmana passada la San Francisco Big Band, una formació local que enguany celebra els seus 30 anys d’història.
Este cap de setmana tindrem l’ocasió de vore a Aire i als portuguesos Melech Mechaya. Els primers actuaran divendres, presentant la seua barreja de jazz i flamenc adobada amb els tocs mediterranis que li proporciona el saxofonista de Xàbia Kiko Berenguer, mentre que els segons ho faran dissabte, oferint-nos la seua música Klezmer, ja que són considerats els màxims representants d’este estil al seu país.
Ja el divendres 9 d’agost tindrà lloc el concert dels brasilers afincats a Barcelona Gafieira Miúda, els quals ens mostraran la “Gafieira”, l’estil suau i delicat que dóna nom al grup però sense perdre de vista la samba característica del seu país.
L’endemà podrem contemplar una de les bandes espanyoles de blues més internacionals, la Vargas Blues Band, liderada pel guitarrista Javier Vargas, la qual presentarà el seu últim disc “Vargas Blues Band & Company“.
L’últim cap de setmana estarà protagonitzat per Cosmopolitan Cabaret i Diouke. Els primers ens oferiran el divendres 16 el seu espectacle que recorre la música dels cabarets d’Europa i Amèrica dels anys 20, mentre que els segons, dissabte presentaran un diàleg entre la música europea i l’africana, amb el violoncel i la kora com a instruments representatius dels respectius continents.
Cal recordar que tots els concerts seran a les 22:30 de la nit al Jardí de la Casa de cultura “Marqués González de Quirós” i que el seu preu és de 5 euros.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €