‘Somnia’ amb la descàrrega directa del primer disc de La Caixa de Gel

El jove grup d’Alacant La Caixa de Gel ja té en descàrrega directa el seu primer treball Somnia!

Amb tres anys de carrera musical a l’esquena, ha arribat el moment tan esperat per aquestos xics, i tot gràcies a la participació de tota eixa gent que ha col·laborat en el seu projecte Verkami.
El grup es defineix amb un estil dins de l’Ska – Punk, amb certs tocs de reggae i rock, visibles en els seus dotze primers temes. Han passat d’aquelles versions de temes ben coneguts com L’herència d’Aspencat a crear un disc ple de grans col·laboracions per part d’artistes com  Xavi Sarrià d’Obrint Pas, Cesk Freixas, Marc Pinet, Javi Ivànyez de Mugroman etc. 
Somnia és el nom que rep el seu primer treball, i només per la lletra de tal cançó, la primera que enregistraren, sinó també, com ells mateixa ens han afirmat: ‘lluitem per fer dels nostres somnis el present de cada dia’.
Així bé, amb tots els seus propòsits aconseguits fins el moment, només els queda seguir compartint la seua música i fer-la crèixer arran tot el país, de la mà d’altres grans artistes, com ja estem acostumats a veurel’s.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €