El Rototom tanca l’edició fent història amb una mitjana de 30.000 assistents diaris

El Rototom Sunsplash va tancar dissabte passat la edició amb més exit de la seua història, amb 240.000 visites acumulades al recinte en els 8 dies de festival, el que llança una mitjana de 30.000 assistents diaris, complint així les seues previsions inicials. Com a colofó ​​a la Love Edition, el gran concert de Damian Marley, que ha registrat la major afluència de públic del 20è aniversari i de la història del festival, amb més de 35.000 persones. 
El director del Rototom, Filippo Giunta, ha recalcat que “La valoració final és molt positiva. Hem superat tots els nostres números històrics d’assistents. Nombres que no són habituals del reggae, el que demostra que el Rototom Sunsplash és un punt de trobada mundial en què gent d’arreu vol trobar-se i sentir-se bé i tranquil·la. I el millor és que s’ha crescut mantenint la mateixa atmosfera, amb ambient familiar i relaxat, amb espai per a tots “.
Giunta ha confirmat la continuïtat del festival reggae a Benicàssim, que el 2014 se celebrarà del 16 al 23 d’agost, també durant vuit dies de dissabte a dissabte, i sota el lema We Are OneQuan dissabte vaig anunciar sobre l’escenari que el projecte continuava a Benicàssim vaig notar que la gent estava molt feliç, i la majoria era públic internacional“, ha apuntat el director. Després de la seua edició més internacional i multicultural, amb públic de 68 països i artistes de més de 30, l’organització vol posar l’èmfasi en el “destí comú” i “la unitat” de cara a l’any que ve.

Estàtua de Bob Marlye a Benicàssim

A més, Giunta ha anunciat que el Rototom Sunsplash ha arribat a un acord amb l’Ajuntament perquè Benicàssim tingui una plaça que porti el nom de Bob Marley. El festival organitzarà un concurs de propostes artístiques perquè la plaça compti amb una escultura dedicada al Rei del Reggae. “Esperem que sigui símbol del compromís de continuïtat del festival a Benicàssim”, ha afegit el director.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €