#PolonitzaUnNom: posa-li títol a les noves cançons d’El Corredor Polonés

Captura de pantalla 2013-09-23 a les 14.47.24Els ontinyentins d’El Corredor Polonés han encetat una iniciativa per posar nom a les cançons del seu nou disc, ‘Fenòmens Tangibles’. No es tracta però de baixar-se les cançons i enviar propostes, sinò d’una cosa un tant diferent. ECP han deixat diversos CD’s de cada cançó a uns quants comerços de la ciutat de València.

Mitjançant una sèrie de vídeos, diversos grups i artistes amics aniran presentant-nos els comernços on es podran recollir les cançons de manera gratuïta. La banda anomenen aquests amics els padrins del disc, i ja han anunciat qui seran: Víctor de 121db, Javi Ivanyez de Mugroman, Pol Fuentes i Iban Rodriguez de Rosa Luxemburg, Mi#, Gon Gironés de Gàtaca, Inèrcia, Rubén Pujol de Nyandú, Pau Miquel Soler d’Arthur Caravan i Àlex Martínez i David Garcia de Tardor.

De moment podem vore ja el primer vídeo amb Víctor Moyà, cantant dels recentment extinguits 121db, i acudir a WillShop (Guillem de Castro, 45) a recollir la primera cançó.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €