Última hora! Talco substituirà Irie Revoltes al Festivern 13/14

TalcoÚLTIMA HORA:  Des de l’organització han anunciat a Facebook que els Irie Revoltes han cancel·lat la seua actuació al Festivern per motius aliens a la organització. Per substituir-los han triat a un grup experimentat i per molts conegut vingut des del nord d’Italia. “Amb molta energia i compromís els Talco faran bullir la nit festivernera” afirmen des del compte oficial a la coneguda xarxa social.

El festival de Cap d’Any més important de terres valencianes ha anunciat dos incorporacions més al cartell de l’edició d’enguany, que es tornarà a celebrar a la localitat de Tavernes de la Valldigna. Si fa uns dies confirmaven algunes bandes de caràcter internacional ara són dos bandes valencianes que practiquen estils ben diferents les que ens confirma el festival: La Raiz i Smoking Soul’s.

La Raiz està vivint un moment realment dolç després de la presentació del seu últim disc. “Así en el Cielo como en la Selva” ha suposat el seu afiançament i professionalització com a banda, girant pels grans festivals de la península i penjant el cartell de ‘no queden entrades’ en la majoria de concerts. Actuacions en les quals la seua legió de seguidors coregen, un rere l’altre, cadascún dels temes dels de Gandia. Molts d’aquests seguidors segur es donaran cita al Festivern d’enguany.
600002_453291088036066_29809834_n

Per l’altre costat Smoking Soul’s són un grup novell que enguany van presentar el seu primer disc ‘L’Espenta’, un dels àlbums debut de l’any. Portaran a l’escenari del Festivern les melodies i riffs apegalosos de les seues cançons. Aquesta banda de Pego és actualment una de les referències més en forma de l’escena rock valenciana, i ho han demostrat a cada directe.

Aquestes bandes s’afegeixen a les ja confirmades Obrint Pas i els italians Talco. A la Tres deu continuarem informant-vos de les novetats respecte al Festivern, un dels festivals de l’any.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €