Univers presenten “Cavall Daurat”

cavall daurat UniversUnivers és un d’aquells grups que no poden parar. És com si el mateix cosmos els obligués a estar contínuament en moviment; sense pressa, però tampoc sense aturar-se. Univers es van presentar amb un sol tema penjat al seu bandcamp a principis de 2012 que els va posar en boca de tots aquells predictors que intuïen que darrera d’aquella cançó s’estava germinant alguna cosa interessant.

Un any després, donaven a llum la seva primera referència discogràfica: “La Pedregada” (Famèlic, 2013), una primera passa per demostrar allò que s’entreveia. Univers va de debò. Han trobat el camí i no el deixaran escapar. La propera parada serà breu, però molt especial perquè la faran molt ben acompanyats, ja que a principis d’octubre sortirà a la llum el mini EP “Cavall Daurat”, un 7” amb dos temes nous del grup, que serà coeditat per Tigre Discs i Famèlic.

Com si es tractés d’una droga, les cançons d’Univers han anat apareixent en petites dosis fins al moment. Petites dosis que han servit per deixar-nos a tots amb l’ansietat, que serà saciada a principis de l’any vinent, quan presentaran la seva posada de llarg en societat. Mentrestant, seguirem mossegant-nos les ungles.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €